‘We Positive’ nu ook bij Happiness4hands!

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” font_color=”” overlay_color=”” overlay_color_opacity=”50″ overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”50″ full_page_width=”” toc_id=”” bg_image_fb=”” bg_image_repeat_fb=”” css_animation=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1434748246089{margin-right: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”]

Vriendschap, geluk, liefde, gezondheid en de stimulans om beter te leven, dat is de boodschap die de originele armbandjes van het Italiaanse ‘We Positive’ uitdragen.

De ‘We Positive’ armbanden zijn een regelrechte hit uit Italië! Met al meer dan 100.000 fans op Facebook verovert ‘We Positive’ steeds meer landen. Een ‘We Positive’ armband is een symbool voor positief in het leven staan. Ik, als Happiness4hands, sluit me hier helemaal bij aan!

De “We Positive’ armbanden zijn zowel voor dames, heren en kinderen. Alle armbanden hebben een standaard lengte van 90 cm waardoor je deze armband 3, 4, of 5 keer om je pols kan doen. Het resterende stukje band kan je gemakkelijk eraf knippen, voor de mooiste aansluiting voor jou op maat gemaakt. Omdat ze allen met de hand worden gemaakt, hebben ze ieder hun eigen karakter en unieke uitstraling.

De We Positive armband is een kleurrijk accessoire dat volledig met de hand wordt vervaardigd uit natuurlijk gelooid leder in Italië. De gesp is afgewerkt met oud zilver en is dus nikkelvrij.

Om de positiviteit door te voeren worden de armbandjes ingepakt in een mooie cadeauverpakking. Een echte belevenis en super leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Op de armband staan de volgende quotes:
We Positive – Choose to live your life better – Feel good – Have a nice day – Be yourself – Proud of you – Stay on top – Don’t worry be happy – Live your life well – Take it easy – Stay positive and happy – Respect yourself – Be friendly – Never feel alone – After rain comes sun – Life isn’t fair, but it’s still good – If you smile at the life, life smiles back at you – Always choose life – Lucky star – Find somebody to love – Good luck.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]