Happiness4hands in sneak peak Miss Lipgloss

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” font_color=”” overlay_color=”” overlay_color_opacity=”50″ overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”50″ full_page_width=”” toc_id=”” bg_image_fb=”” bg_image_repeat_fb=”” css_animation=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1434748576670{margin-right: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”]

MissLipgloss.nl is Nederlands’ leukste en meest volledige lifestyle- en beautyblog, bijgehouden door de 23-jarige Cynthia Schultz.

In haar sneak peak maart 2015-2 heeft zij een kort stukje gewijd aan mijn webshop:
http://www.misslipgloss.nl/sneak-peek-maart-2015-2/

Van Nicole van Happiness4Hands krijg ik dit ontzettend leuke leren armbandje van WePositive toegestuurd. Nicole heeft borstkanker en besloot haar strijdlust om te zetten in iets tastbaars: in haar webshop verkoopt ze sieraden met een verhaal.
Leuk voor een cadeau (voor jezelf? 😉

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]