Happiness4hands sieradenparty

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” font_color=”” overlay_color=”” overlay_color_opacity=”50″ overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”50″ full_page_width=”” toc_id=”” bg_image_fb=”” bg_image_repeat_fb=”” css_animation=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1434747841703{margin-right: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”]Wil je de sieraden van Happiness4hands in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak voor een sieradenparty bij jou thuis! Happiness4hands komt graag vrijblijvend bij jou thuis met het gehele assortiment.

Een sieradenparty duurt ongeveer 2 uur en kan gehouden worden vanaf 10 deelnemers. Onder het genot van een kopje koffie/thee verzorgd door de gastvrouw kunnen jij en je vriendinnen, familie en/of collega’s de collectie van Happiness4hands bekijken, passen en direct kopen.

Als dank voor de gastvrijheid mag je als gastvrouw voor 10% van de verkoop aan sieraden uitkiezen!

Happiness4hands reist in een straal van 30 kilometer rondom Best.

Wil je een sieradenparty boeken of meer informatie hierover? Stuur dan een mailtje naar: info@happiness4hands.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]