Rachel Kromdijk blogt over Happiness4hands

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” font_color=”” overlay_color=”” overlay_color_opacity=”50″ overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”50″ full_page_width=”” toc_id=”” bg_image_fb=”” bg_image_repeat_fb=”” css_animation=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1434748074785{margin-right: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”]De laatste tijd ben ik weer helemaal van de sieraden! Wie niet? Want je ziet overal de hype van de Ibiza stijl terugkomen. Ik werd benaderd door Nicole waar ik al eerder contact mee had gehad en zij heeft mij zulke leuke items opgestuurd. Er zit ook een We positive armband bij die gemaakt is in Italie. Italie is een favoriet land van mij dus deze was van harte welkom in mijn collectie. Nicole maakt ook armbandjes met FDKK en Never never give up bedels eraan. De FDKK staat voor Fuck die kut kanker. Ik had hier nog niet eerder over gehoord en ik schrok best wel van de woorden. 10% van de opbrengst gaat naar No Guts No Glory.

Benieuwd naar de armbandjes? Bekijk dan snel de rest van het artikel.

http://www.rachelkromdijk.nl/2015/06/happiness4hands-armbandjes-fdkk.html#more

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]