Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Happiness4hands gevestigd te Best en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 60296151.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Hapiness4hands. Door het bestellen van een artikel via de webwinkel of via e-mail geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Hapiness4hands behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy
Je persoonsgegevens worden opgenomen in het happiness4hands-klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Happiness4hands verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy in het geding komt.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst
Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie op de website. Je dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. Als je een op maat gemaakt product bestelt, vervalt je retourrecht aangezien je nadrukkelijk opdracht geeft het product te maken. Happiness4hands behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door Happiness4hands gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW. Happiness4hands is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site.

Betalen kan via Ideal of bankoverschrijving. Bij bankoverschrijving is vooruitbetaling noodzakelijk en dient te geschieden binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging die je krijgt op het opgegeven mailadres. Wanneer de betaling na 3 dagen niet door Happiness4hands ontvangen is, ontvang je eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heb je 2 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 5 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering
Wanneer je je bestelling wilt annuleren dien je dit te melden per email aan info@happiness4hands.nl.

Verzending en Levering
Verzending binnen Nederland is gratis vanaf 25 euro. Onder 25 euro bedragen de verzendkosten 3,50 euro voor sieraden en 6.95 voor tassen. Voor klanten in België bedragen de verzendkosten 3,75 euro voor sieraden en 9.95 euro voor tassen.  Je ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Zichttermijn/herroepingsrecht

  • Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Happiness4hands heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 dagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij Happiness4hands. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt H4H er zorg voor dat binnen 7 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag exclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.
  • Het herroepingsrecht geldt niet voor goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben zoals de gepersonaliseerde slagletter armbanden.

Klachten
Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken, dan kun je altijd contact met me opnemen door een email te sturen naar happiness4hands@gmail.com. Graag verneem ik jouw verhaal en uiteraard zal ik wanneer nodig mijn best doen het probleem op te lossen.

Afbeeldingen en specificaties

Alle afbeeldingen en specificaties betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, etc. op de internetsite van Happines4hands gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *